27 Eylül 2012 Perşembe

Nubar 2010

Merhabaa <3 
uzun zamandir bekledigim ojem geldi sonundaa.. gerci 1-2 hafta oluyo bunlari çekeli, bloguma bakamadim bi ara kusura bakmayın :) Flakey ojelere aşığım. inglot'unkilerden almayı düşünüyodum ama çok küçük geldiler bana o ufak şişeye o kdr para vermem açıkcası.Türkiye fiyatlarını bilmiyorum ama Azerbaycan'da o şişe için pahalı kaçıyo fiyatı :) 
Nubar 2010 u görür görmez saldırdım hatta ucuzuna denk geldim çok iyi bi fırsat yakaladım :) fazla bişey söylemicem kıvamını vs. çok beğendim daha önce Nubar kullanmamıştım.
ilk olarak, klasik flakey manikürü olan siyah oje üzerine deneyeyim dedim :) bikaç gün parlak dolaştıktan sonra üstüne matlaştırıcı sürüp 1-2 günde öyle dolaştım :) matlaştırıcım Pastel'in matlaştırıcısı :) onunda fotoğafını en sonda paylaşıcam..bu arada Nubar'ın simimi desem pulumu desem kısacası flakey parçacıkları altın-yeşil ve turuncu arasında gidip geliyor :) umarım beğenirsiniz. 






 yakın çekim :)





PASTEL MATLAŞTIRICI:




5 yorum:

  1. Flakey ojeler çok güzel ^^

    YanıtlaSil
  2. nuuuuuurrrrrr, nerdeydin be kuzum)) ela idi, lezzet eledi. guya glamur olmaga qerar vermishdim, yazmishdim golden rose rich color olan postda. amma dersler o qeder coxdur ki, imkan vermedi, qalmisham 0 lakli dirnaqlarla)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa yadıma düştü)) mendede axır vaxt derslrden vaxt olmurki adam kimi lak eliyim :/ mektebde bişey demillerse narashivanie eleyebilersen glamur görünmek üçün))

      Sil
  3. nea, unidir, ne deye bilerler ki, prosto daje adi lak cekmeye 5 deq.lik vaxtim yoxdur, ancaq oxu,oxu,oxu)))

    YanıtlaSil
  4. ele hemin adsiz))))22 Aralık 2012 15:03

    nuuuuuuurrrr, pastelin matlashdiricisini haradan tapim?

    YanıtlaSil